Fonoforese

Fonoforese, helende stemvorken.

Ons lichaam bestaat uit materie en materie is niet anders dan in verschillende frequenties trillende energie. Het blijkt voor spieren vrijwel onmogelijk om onder de invloed van bepaalde frequenties hun spanning vast te houden. De spieren en het gehele weefsel ontspannen zich door de fonoforese toepassing. Het is een heel gerichte behandeling, die geen bijwerkingen kent. Er zijn goede resultaten geboekt bij de behandeling van schouder- en rugpijn, migraine, hoge bloeddruk, hernia, chronische vermoeidheid, pijn in de heup, slaapproblemen, onrust, huiduitslag, menopauzeklachten, urineweginfecties en depressie. Dit is een relatief nieuwe methodiek van heling, waarbij met respect voor lichaam en geest het welzijn kan worden hersteld. Steeds meer therapeuten komen met kleine wondertjes die teweeg zijn gebracht door het gebruik van Solfeggio gestemde stemvorken op het lichaam. Van verdwenen acute klachten zoals spit, verstuiking en hoofdpijn, tot verbeterde chronische klachten zoals menstruatieklachten, blaasontstekingen, RSI-klachten en fibromyalgie. En dat zijn dan alleen de heel concrete gevallen.

Hans Cousto

De Zwitserse wetenschapper en muzikant Hans Cousto heeft op 2 oktober 1978, de zogenaamde wet van het kosmisch octaaf ontdekt. Hij kon destijds niet vermoeden wat een impact dit zou hebben. Deze wet maakt het mogelijk de frequenties van de planeten te vertalen naar het voor ons hoorbare gebied. Door het gebruik van stemvorken met deze trillingsfrequenties kunnen wij deze klanken nu ook ervaren. Hierdoor kunnen we ons afstemmen op frequenties/ golflengtes van de diverse hemellichamen.  Dit kan een diepe heling kan bewerkstelligen. Met als gevolg een gevoel van eenwording, van rust, kalmte en vertrouwen. In de praktijk blijkt dat deze vorm van in contact komen met de kosmos ook fysieke klachten positief kan beïnvloeden. De stemvorken worden daarbij aangeslagen en beluisterd, of rechtstreeks op het lichaam geplaatst, waarna de toon diep in het lichaam (en tot de ziel?!) doordringt. Het op deze wijze gebruiken van klank heet fonoforese. Trillingsgeneeskunde zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen in onze maatschappij.

In Nederland ontwikkeld door Ronne van den Hurk, FONOFORESE Helend werken met stemvorken.

Deze methode werkt het best en snelst bij wekelijkse sessies een half uur € 30,001 uur € 60,00. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak via info@leeflieflijf.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.