Deze methode zelf leren inzetten?

Aielette is Teacher, vraag meer informatie om MariEl Healing practitioner te worden.

MariEl Healing is een energetische therapie die actief werkt op cel niveau, waarvan wordt gezegd dat het sneller en krachtiger werkt dan standaard Reiki. Het is een methode waarin een transformatie wordt geboden via helende energie die de cellen activeert zich te willen bevrijden van dat wat belemmert. Het helpt een persoon bij het ontdekken en vrijgeven van emotionele en fysieke trauma’s.

Een bijzonder krachtige component van een MariEl sessie is haar participatieve aard. Een oefening genaamd “pull-out” moedigt aan om samen te werken zodat de cliënt actief deelnemen kan bij het identificeren en loslaten van oude ziekmakende herinneringen en de daaraan verbonden patronen.

Dit helende energiesysteem is gebaseerd op het bewezen feit en besef dat alle cellen van het lichaam beschikken over een geheugen en dat deze cellen en het geheugen daarin kunnen worden vrijgemaakt door juiste energetische aandacht. Waar cellen vast zitten in oude pijn, woede, angst etc. ontstaat een energetische blokkade die doorwerkt in het lichaam en de psyche. Door het zenden van zuivere en helende energie kunnen onderbrekende herinneringen en trauma’s (die geneigd zijn te blijven hangen en schadelijke lichamelijke en psychische gevolgen hebben) worden vrijgemaakt, erkend en vervolgens opgelost de energie gaat weer stromen en het zelfgenezend vermogen wordt weer actief. Het MariEl Healing Systeem is een hart-gecentreerde genezing techniek door Ethel Lombardi ontvangen. Ethel leeft niet meer ik was haar leerling.

Een typische MariEl sessie duurt ongeveer 5 kwartier, je houdt gewoon je kleren aan. MariEl is een energetische therapie met lichte handplaatsingen op het lichaam.

(€ 100,00 incl. btw.)

Het lichaam wordt uitgenodigd om te stromen en te onthullen. Bij elke opvolgende MariEl sessie kan de energie dieper en omvattender stromen en vrijkomen. Met elke cellulaire release, is de opbouw van de energie krachtiger en de helende kracht sterker. Het uiteindelijke doel, heling en balans en het ontwikkelen van het zelfhelend vermogen.

info@leeflieflijf.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.