Soul Body Fusion®

Regel zelf een groep en ik kom naar je toe vraag om info

Door Soul Body Fusion® te beoefenen raak je vervuld met de diepe krachtige presentie van leven, je hoeft hier niets voor te ‘kunnen’ of ‘weten’.

Soul Body Fusion® is een simpele techniek die je helpt om je bewustzijn, je Licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het helpt de frequentie van je lichaam in harmonie brengen en je af te stemmen op de frequentie van je ziel en daardoor te verhogen. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.

Door het licht van de ziel in elke cel van het lichaam binnen te laten en elke cel daarmee de gelegenheid te geven om het zware en donkere los te laten kan de cel meer en meer licht bevatten. Er kunnen opgeslagen, vastgelopen (en ziekmakende) emoties loskomen. Hierdoor kunnen nieuwe  bewegingen ontstaan. Er kunnen fysieke, emotionele en ook spirituele veranderingen op treden.

Het besef van Heel-zijn kan ontwaken. Dat is Soul Body Fusion® in essentie. Het kan de basis zijn voor het upgraden van alles in je leven!

Wanneer je meer bewustzijn en hogere frequenties wil ontwikkelen is de beoefening van SoulBodyFusion® een uitstekende instap. Na 3 sessie kun je het op jezelf beoefenen nog niet op een ander.

Interview in de Paravisie

 https://www.leeflieflijf.nl/wp-content/uploads/2021/05/06_paravisie_2021_soulbodyf.pdf

In het maandblad Paravisie juni 2021. Staat een interview afgenomen door de hoofdredacteur van Paravisie. Paravisie heeft besloten om  4 pagina’s te wijden aan Soul Body Fusion® en noemt het “De spirituele game changer”.

Voor persoonlijke sessies kijk op de pagina SBF ® sessie

Je kunt ook zelf Practitioner worden, dan kun je dit delen met anderen,
Cursus data te Arnhem- Noord, aanvang 10:00 uur einde 17:00 uur 19 maart 2022 of maandagavonden van 19.30 tot 22.00 uur 17-24-31 januari 2022. of op aanvraag bij jou thuis bij minstens 4 deelnemers.
kijk voor meer info op de pagina SBF ® Practitioner cursus

meer informatie?

via het aanmeldformulier of via info@leeflieflijf.nl

AANMELD-
FORMULIER

Aansluiten bij Mark Meditatie bijeenkomsten? vraag om meer informatie via info@leeflieflijf.nl

Jonette Crowley, gids en vinder van SBF, channelt een energetische groep die zij MARK heeft genoemd. De meditaties die zij channelt hebben altijd als doel af te stemmen naar hogere frequenties. Deze meditatie channels zijn gedeeltelijk, steeds de eerste van een serie, online te beluisteren www.centerforcreativeconciousness.com

Wil je meer dan de eerste meditatie volgen meld je dan aan via bovenstaand mail adres.

Alle ervaringen tijdens geleide meditaties komen tot stand door het verhogen van de individuele vibratie frequentie. Een proces dat het slapende, multi-dimensionale DNA reactiveert. Het is het DNA dat de sleutel vormt tot wie je bent. Wie je bent geweest en hoe je fysieke structuur werkt en zich vormt – Het is via het gereactiveerde DNA waar de mogelijkheid ontstaat om te communiceren met het eigen hoger bewustzijn en de universele lichtwezens.

MARK (via Jonette Crowley) “You are not fixing humanity but remembering their oneness for them; and then you remember their oneness with them”. En ook “je belichaamt niet alleen je Hogere Zelf voor jezelf, maar creëert een kanaal en een opening voor anderen zodat ieder voor zichzelf kan ontdekken hoe hun Hogere Zelf te Zijn en te belichamen” MARK

Heb je interesse in dit soort meditatie bijeenkomsten? Deze meditaties zijn Engels gesproken

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.