Soul Body Fusion®

Regel zelf een groep en ik kom naar je toe vraag om info

Door Soul Body Fusion® te beoefenen raak je vervuld met de diepe krachtige presentie van leven, je hoeft hier niets voor te ‘kunnen’ of ‘weten’.

Soul Body Fusion® is een simpele techniek die je helpt om je bewustzijn, je Licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Het helpt de frequentie van je lichaam in harmonie brengen en je af te stemmen op de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.

Door het licht van de ziel in elke cel van het lichaam binnen te laten en elke cel daarmee de gelegenheid te geven om het zware en donkere los te laten kan de cel meer en meer licht bevatten. Er kunnen opgeslagen, vastgelopen (en ziekmakende) emoties loskomen. Hierdoor kunnen nieuwe  bewegingen ontstaan. Er kunnen fysieke, emotionele en ook spirituele veranderingen op treden.

Het besef van Heel-zijn kan ontwaken. Dat is Soul Body Fusion® in essentie. Het kan de basis zijn voor het upgraden van alles in je leven!

Wil je deze tecniek voor jezelf en anderen kunnen toepassen? Volg dan een Soul Body Fusion® Practitioners cursus.

Wil je ervaren zoek contact voor individuele sessies Soul Body Fusion®.

Wanneer je meer bewustzijn en resonantie met hogere dimensies wil ontwikkelen is de beoefening van SoulBodyFusion® een uitstekende opstap naar meer resonantie mét en assimilatie van de hogere dimensies. Van 3D naar 5D en hoger.

Je werkelijkheid is afhankelijk van je perspectief.

Wij (Mark channeled by Jonette Crowley, Copyright 2017) hebben gezegd dat verlichting een verandering van perspectief is. Je zou kunnen zeggen dat dàt wat de realiteit wordt die jij meemaakt, wordt gesimuleerd. Het wordt gesimuleerd door je zelf. Door je eigen invulling. Het wordt niet gesimuleerd door bovennatuurlijke krachten of intelligenties welke geen verbinding met jou hebben. Mensen zijn geen pionnen in een simulatiespel of avatars in een simulatie. Hoewel je zou kunnen zeggen dat jullie een soort holografische simulatie zijn, ben je als individu onbewuste medescheppers van deze simulatie. We zouden willen zeggen dat jullie  bewuste medescheppers van de simulatie zijn maar velen van jullie hebben nog niet genoeg bewustzijn.
Wanneer je in bewustzijn groeit, krijg je als mens meer capaciteit om te kiezen wat je wil simuleren of beter gezegd creëren wil.

info over Mark Meditaties onderaan de pagina (scrol voorbij de foto)

meer informatie?

via het aanmeldformulier of via info@leeflieflijf.nl

AANMELD-
FORMULIER

Aansluiten bij Mark Meditatie bijeenkomsten? vraag om meer informatie via info@leeflieflijf.nl

Jonette Crowley, gids en vinder van SBF, channelt een energetische groep die zij MARK heeft genoemd. De meditaties die zij channelt hebben altijd als doel af te stemmen naar hogere frequenties. Deze meditatie channels zijn gedeeltelijk, steeds de eerste van een serie, online te beluisteren www.centerforcreativeconciousness.com

Wil je meer dan de eerste meditatie volgen meld je dan aan via bovenstaand mail adres.

Alle ervaringen tijdens geleide meditaties komen tot stand door het verhogen van de individuele vibratie frequentie. Een proces dat het slapende, multi-dimensionale DNA reactiveert. Het is het DNA dat de sleutel vormt tot wie je bent. Wie je bent geweest en hoe je fysieke structuur werkt en zich vormt – Het is via het gereactiveerde DNA waar de mogelijkheid ontstaat om te communiceren met het eigen hoger bewustzijn en de universele lichtwezens.

MARK (via Jonette Crowley) “You are not fixing humanity but remembering their oneness for them; and then you remember their oneness with them”. En ook “je belichaamt niet alleen je Hogere Zelf voor jezelf, maar creëert een kanaal en een opening voor anderen zodat ieder voor zichzelf kan ontdekken hoe hun Hogere Zelf te Zijn en te belichamen” MARK

Heb je interesse in dit soort meditatie bijeenkomsten? Deze meditaties zijn Engels gesproken

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.