Soul Body Fusion® is een energetische tecniek. Het kan direct werken en op een rustige manier diep doordringen, het zet een proces in beweging. Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je de handen van de ontvanger aanraakt. Het is  een zeer bruikbare methode die ook met kinderen en dieren goed in te zetten is.

Soul Body Fusion® kan oud zeer oprakelen en helpen genezen. Dit is een proces dat soms om extra ondersteuning vraagt. Wanneer je geen Arts bent of Therapeut is het zeer raadzaam door te verwijzen wanneer het proces diepe pijn in beweging brengt.

Soul Body Fusion® is een uitstekende aanvulling voor een therapeut in de praktijkvoering.

Je leert tijdens de practitioner cursusdag hoe het werkt en je oefent direct met anderen.  Je leert vertellen over wàt er gebeurt en over het belang van dàt dit gebeurt.  Je krijgt een handout mee met do’s en dont’s en een korte beschrijving. Evengoed is het raadzaam het boek te lezen van Jonette Crowley; Soul Body Fusion, ISBN 978-90-7767750-6

Steeds meer mensen vonden en vinden de weg via therapie en zelfonderzoek, via bewustwording naar het zich bevrijden van culturele en erfelijke (negatieve) overdracht.

Na afloop ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. En je kunt (€45,00) een vermelding krijgen als erkend Soul Body Fusion® Practitioner op de landelijke website.

vraag om meer informatie via info@leeflieflijf.nl

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.