Soul Body Fusion® Practitioner Cursus

Kan ook als bijscholing dienen voor therapeuten.

Wil jij SoulBodyFusion® Practitioner worden?

kom dan 19 september 2020 naar de cursus in Arnhem

Als (bij) scholing voor in je praktijk:  €130,00  Voor persoonlijke interesse en groei: € 110,00  Neem je iemand mee, laat dit weten dan ontvangt een van de twee 30% korting.

 

Tijdens de cursus ervaar je de techniek Soul Body Fusion®, integratie van ziel en lichaam.

Je leert dit op jezelf, op anderen en in je dagelijkse leefomgeving te faciliteren.

 Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in harmonie te brengen en af te stemmen op de frequentie van je ziel, Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, naar de aarde.

Soul Body Fusion® is een energetische techniek. Het kan direct werken en op een rustige manier diep doordringen, het zet een proces in beweging. Je kunt dit simpelweg zittend doen terwijl je de handen van de ontvanger aanraakt. Het is  een zeer bruikbare methode die ook met kinderen en dieren goed in te zetten is.

Stel je voor dat ieder deel van je afgestemd is op het bereiken van je doelen. Hoe zou het zijn wanneer je ieder moment geheel aanwezig bent in je lijf? Wat is er mogelijk wanneer je met gemak het succes en de vitaliteit naar je toe zou kunnen trekken die je werkelijke geboorte recht zijn?

SoulBodyFusion is de methode die jou hierbij kan helpen. Soul Body Fusion® kan oud zeer oprakelen èn helpen genezen. Dit is een proces dat soms om extra ondersteuning vraagt. Wanneer je geen Arts bent of Therapeut is het zeer raadzaam door te verwijzen wanneer het proces diepe pijn in beweging brengt.

Soul Body Fusion® is een uitstekend aanvullend gereedschap voor de therapeut in de praktijkvoering.

Je leert tijdens de practitioner cursusdag hoe het werkt en je oefent direct met anderen.  Je leert vertellen over wàt er gebeurt en over het belang van dàt dit gebeurt.  Je krijgt een handout mee met do’s en dont’s en een korte beschrijving. Evengoed is het raadzaam het boek te lezen van Jonette Crowley; Soul Body Fusion, ISBN 978-90-7767750-6

Na afloop ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. Je kunt  een vermelding krijgen als erkend Soul Body Fusion® Practitioner op de landelijke website ( €45,00 per jaar).

Schrijf je in of vraag om meer informatie via info@leeflieflijf.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.