Via het cacao ritueel je eigen sjamanistische krachten ontdekken en of versterken

Op spiritueel-energetisch niveau kan er door het drinken van pure ceremoniële cacao een interactie ontstaan met ziel, lichaam en geest. Een cacaoritueel heeft als doel te helpen leren, genezen, creëren en spelen, deuren te openen naar plaatsen die men niet verwacht had te kunnen openen, opdat de universele uitdrukking van Liefde kan evolueren en men nieuwe manieren kan vinden om te zijn. Het is een zacht krachtig bewustzijns medicijn.

Neem evt. een vraag of een intentie mee in het contact met de sjamanistische energie in jezelf.
We reizen via een korte meditatie naar de in onszelf bewegende energetische stroom, dan naar het verdiepen van onze uiterlijke en innerlijke zintuigen voor het ontvangen van frequenties, vervolgens (via een geleide reis) in het eigen innerlijke domein waar alle informatie die ieder uniek individu nodig heeft ligt opgeslagen.

De Cacao ervaring begint ongeveer een half uur na het drinken. Ze is na ongeveer anderhalf a twee uur op haar piek en neemt dan langzaam af .

Neem ruim voor de ceremonie geen zwaar voedsel koffie of alcohol. Zoals bij alle plantmedicijnen, is het dieet belangrijk voor een goede opname.

Aielette komt naar je toe bij een groepje van minstens 4 personen. (€ 130,00)
Je kunt ook naar haar toe komen dan betaald men € 12,50 pp bij een groepje van minstens 4 pers. maximaal 8 pers..

Wil je Aielette uitnodigen voor een grotere ceremonie dan wordt de prijs in overleg vastgesteld ivm de kosten van de cacao.

Datum in overleg.

Een persoonlijke cacao reis maken onder begeleiding van Aielette is ook mogelijk.

meer weten over Aielette?

https://www.aielettemaris.nl

Het is wetenschappelijk aangetoond dat cacao heel gezond is voor het lichaam vanwege de verschillende mineralen, de vezels èn de theobromine.

Cacao werkt op de harte energie. Dit komt door de stof theobromine. In de ceremoniële (biologische) cacao uit Guatamala (die ik gebruik) zit meer theobromine dan in die uit andere landen. Theobromine wordt ook wel voedsel voor de goden genoemd. Het is stemmingsverbeterend, en staat bekend als een stimulerend, vaatverwijdend en vochtafdrijvend (neem een waterflesje, warme sokken en een dekentje mee). Deze eigenschappen resulteren fysiek in de algemene effecten van een gevoel van verhoogde energie, snellere hartslag.

Waarschuwing

Mensen die farmaceutische antidepressiva of antipsychotica gebruiken of mensen met hartproblemen en of een hoge bloeddruk mogen een lage dosering hebben. Een halve portie. Zelfs wanneer er  een kleine dosis cacao wordt ingenomen, zal de energie van de plant aanwezig zijn.. Voor sommige mensen die geneesmiddelen gebruiken, kan dit een gevoelig onderwerp zijn. Ik geef daarom iedereen een volle beker en zal in aanvang aan de hele groep vertellen dat bij het innemen van dit plantmedicijn bij dergelijke problematiek, men beter de helft of minder drinkt. Ook dat het altijd goed is of men nu medicijnen gebruikt of niet, het lichaam ter plekke te laten beslissen hoeveel en hoe snel de chocolade zal worden gedronken.

Je kunt je ook hier aanmelden voor meer informatie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.