Soul Body Fusion® Cursus

Kan ook als bijscholing dienen voor therapeuten.

Bewuste Interne Samenwerking

Cursus 

Sperwerstraat 91
6823 DL, Arnhem

Prijs: € ………euro
(incl. BTW)

26 januari 2019

Cursus

Soul Body Fusion®

Sperwerstraat 91
6823 DL, Arnhem

Prijs: € 50,- euro excl. btw

(incl. koffie en thee, geen lunch)

Deze cursus is nog in de maak.

Er wordt gewerkt met het mensbeeld volgens het oud Indiaase gedachte goed dat later uitgewerkt werd door Gurdijeff.

Ik ,Aielette , werk hier al jaren mee, persoonlijk en in mijn praktijk.

De mens is een geheel maar bestaat ook uit vier los van elkaar actieve delen. De instincten en primaire emoties, het lichaam, het ego als handelend ik en het hoger ik of wel de ziel (in-spiratie). De laatste twee hebben als instrument het denken daardoor wordt er soms ook wel van 5 delen gesproken.

Het wordt een twee daagse cursus  dag 1 wordt gewerkt aan het kennis maken door middel van oefeningen met deze delen.

Ongeveer een maand later Dag 2. Deze zal bestaan uit ervaring delen en oefenen.

Het doel is het vergroten van het Bewust Zijn en het vinden van persoonlijk gereedschap om deze vier delen tot een goede samen werking te laten komen.

Goede interne samenwerking levert veel op voor het welbevinden van het geheel.

Later meer.

Wanneer je nu al interesse hebt laat dan je mail adres achter, ik neem contact met je op om te horen en zet je op de mail lijst wanneer je dat wenst

Soul Body Fusion® cursus. van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Soul Body Fusion® is een prachtige en eenvoudige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt.

Het kost energie om gefocust te blijven geïnspireerd te blijven. Voor een ZZPer is het belangrijk om goed voor het zelf te zorgen. Burn-out is immers geen optie.

Door Soul Body Fusion® kan de kracht van jouw persoonlijke bron van energie en licht, meer in je lichaam komen. Je kan je energieker en geïnspireerde voelen. Lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Door contact met je hoger zelf (ziel) kun je als vanzelf meer inspiratie en focus krijgen,

Je wordt sterker zonder inspanning.

Jij bent de creator van je eigen wereld.

 Wil jij de weg vinden naar het contact met je eigen hoogste trillings frequenties. Wil jij je kunnen afstemmen en aansluiten op de kosmische creatieve trilling.

Wil jij jouw lichaam wèrkelijk het voertuig van je universeel geboorterecht laten zijn.

Bewust Zijn wie je werkelijk bent.

Je leert tijdens deze cursusdag hoe het werkt en je oefent direct (ook met anderen). Je leert vertellen over wàt er gebeurt en over het belang van dàt dit gebeurt.

Kom leren hoe je de eerste stap maakt om volledig heel te worden en zijn. Bewust èn liefdevol je eigen (altijd aanwezige) creatieproces te sturen.

Meld je hier aan als je meer informatie wilt ontvangen over de workshops. Dan zal ik contact met je opnemen over de workshops.

SoulBodyFusion is ontwikkeld èn copywrighted door www.JonetteCrowley.com, ook kun je een kijkje nemen op de websites: www.SoulBodyFusion.com of www.SoulBodyFusion.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.