Soul Body Fusion® Cursus

Kan ook als bijscholing dienen voor therapeuten.

Spirit, Soul, Body work

Cursus 

Sperwerstraat 91
6823 DL, Arnhem

Prijs: € ………euro
(incl. BTW)

SBF basis

Cursus 6 juli 2018

Sperwerstraat 91
6823 DL, Arnhem

Prijs: € 88,33 euro

(incl.BTW)

Deze cursus is nog in de maak.

Er wordt gewerkt met het mensbeeld volgens het oud Indiaase gedachte goed dat later uitgewerkt werd door Gurdijeff.

Ik ,Aielette , werk hier al jaren mee, persoonlijk en in mijn praktijk.

De mens is een geheel maar bestaat ook uit vier los van elkaar actieve delen Het paard, de koets, het ego en het hoger ik. De laatste twee hebben als instrument het denken daardoor wordt er soms ook wel van 5 delen gesproken.

Het wordt een twee daagse cursus  dag 1 wordt gewerkt aan het kennis maken door middel van oefeningen met deze delen.

Ongeveer een maand later Dag 2. Deze zal bestaan uit ervaring delen en oefenen.

Het doel is het vergroten van het Bewust Zijn en het vinden van persoonlijk gereedschap om deze vier delen tot een goede samen werking te laten komen.

Goede interne samenwerking levert veel op voor het welbevinden van het geheel.

Later meer.

Wanneer je nu al interesse hebt laat dan je mail adres achter, ik neem contact met je op om te horen en zet je op de mail lijst wanneer je dat wenst

Soul Body Fusion® Cursus.
Practitioner worden, praktijk beginnen.
Van 9:30 uur tot 16:30 uur leer je in de cursus hoe je Soul Body Fusion®  toe kunt passen (volwassenen, kinderen, dieren, jezelf).  Zowel live als op afstand. Aan het einde van de dag ontvang je een officieel Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. Je hebt geen vooropleiding nodig om de workshop te volgen, iedereen kan het leren!

De energie van Soul Body Fusion (SBF) is zeer krachtig en reikt direct door de lagen van bewustzijn en dimensies heen. SBF  kan een leven geven met veel meer Flow, kracht, gezondheid en geluk.

Je leert tijdens de cursusdag: hoe de techniek werkt en tevens oefen je direct in het praktisch toepassen doordat je zelf sessies geeft. Je leert vertellen over het leggen van de verbinding.

Gun jezelf het leren van deze methode waar jij zelf en je omgeving de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben. Het is een makkelijke, snelle en hele krachtige methode, je laat de zielsenergie het werk doen. De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus op den duur moeiteloos verdwijnen.

Na afloop ontvang je het internationaal erkende Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. En je kunt een vermelding krijgen als erkend Soul Body Fusion® Practitioner op de landelijke website.

Wil je een cursus gratis volgen? Neem dan contact op voor informatie.

Meld je hier aan als je meer informatie wilt ontvangen over de workshops. Dan zal ik contact met je opnemen over de workshops.

SoulBodyFusion is ontwikkeld èn copywrighted door www.JonetteCrowley.com, ook kun je een kijkje nemen op de websites: www.SoulBodyFusion.com of www.SoulBodyFusion.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.