Soul Body Fusion®

“Wanneer je genoeg hebt van de oude ‘jij’, van het werken met oude werktuigen en het volgen van oude patronen, Soul Body Fusion®  helpt je het oude los laten en ontdekken wat er allemaal mogelijk is!”

Individuele sessie/setting  

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet geheel in staat om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met het licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van lichaam en ziel niet op elkaar afgestemd zijn door gebeurtenissen in het leven, teleurstellingen, misbruik en trauma’s. Dit kan ons het zicht op, en contact met, een meer volledig en Heel zelf benemen. Soul Body Fusion® kan helpen bij het diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Hier de link naar facebook,  een halve SBF ® sessie  https://www.facebook.com/327564687341719/posts/1357401824357995/

Voel je je soms alsof je ziel en lichaam niet helemaal synchroon lopen? Voel je je niet gegrond of niet volledig aanwezig? Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

Door middel van Soul Body Fusion® kun je ervaren dat de integratie van lichaam en ziel zich meer en meer, krachtig kan ontvouwen en verbinden. Dit creëert een opening naar heelwording voor jezelf, via jou je omgeving en voor de aarde.

Door contact met je hogere zelf (je ziel) krijg je vanzelf meer levens zingeving, je gaat je minder afgescheiden voelen van het grote geheel, liefde en vreugde worden als vanzelf een natuurlijke staat.

1 losse sessie/setting

Locatie Arnhem

Eén sessie/setting duurt ongeveer een uur.
Prijs € 50,- 
Hoewel ik dit aanbied ( 1 losse sessie) als mogelijkheid, is drie sessies/settings krachtiger in doorwerking. En kun je daarna deze methode ook op jezelf toepassen.
Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

3 sessies/settings  keus 1

Locatie Arnhem

Verkenning
Verdieping
Verankering

Prijs € 150,-

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

3 sessie/settings keus 2

Locatie Arnhem

1e sessie live sessie Verkenning
2e sessie Verdieping op afstand via Skype
3e sessie Verankering op afstand via Skype

Prijs € 130,-

Aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

Aielette Maris is al meer dan 30 jaar erkend en geregistreerd  lichaamsgeoriënteerd (psycho) therapeut (kijk ook op www.aielettemaris.nl) en integreert  op verzoek SBF als methode in haar  therapeutische werk.

De frequenties van de ziel en die van het lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. Men kan weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of dissociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. De ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en het lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel. Door middel van Soul Body Fusion® kun je ervaren dat de integratie van lichaam en ziel (hoger ik) zich meer en meer, krachtig kan ontvouwen en verbinden. Dit creëert een opening naar heelwording voor jezelf en via jou je omgeving. Door contact met je hoger zelf (je ziel) krijg je meer levens zingeving, je gaat je minder afgescheiden voelen van het grote geheel, liefde en vreugde worden als vanzelf een natuurlijke staat.

Wanneer je in bewustzijn groeit, krijg je als mens meer mogelijkheden om te kiezen wat je wil creëren en dat ook werkelijk te doen.

Ervaringen:

  • Het lijkt wel als of ik nieuwe bedrading heb ontvangen, alles sprankelt.
  • Ik voel dat ik anders in mijn energie stroom kom te zitten en dat wat ik doe ook meer als vanzelf gaat.
  • Als vanzelf houd ik nu alles beter opgeruimd en geordend.
  • Fysiek voel ik mij steeds sterker geaard. Ik voel veel stroming in mijn benen en soms voel ik dit ook in andere delen van mijn lichaam.
  • Ik voel mij sterker en gezonder, fitter. Ik ben rustiger en krijg voor elkaar wat ik wil.

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek voor healing en heelheid. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness. Aielette volgde bij haar de Teachersopleiding.

Aanmelden

Soul Body Fusion® is ontwikkeld èn copyrighted door www.JonetteCrowley.com, ook kun je een kijkje nemen op de websites: www.SoulBodyFusion.com of www.SoulBodyFusion.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.