Soul Body Fusion®

“Wanneer je genoeg hebt van de oude ‘jij’, van het werken met oude werktuigen en het volgen van oude patronen, Soul Body Fusion®  helpt je het oude los laten en ontdekken wat er allemaal mogelijk is!”

Individuele sessies  

Soul Body Fusion® is een prachtige en eenvoudige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Voel je je soms alsof je ziel en lichaam niet helemaal synchroon lopen? Voel je je niet gegrond of niet volledig aanwezig? Wéét je dat je meer energie en vitaliteit zou moeten hebben, maar krijg je het niet voor elkaar?

Door middel van Soul Body Fusion® kun je ervaren dat de integratie van lichaam en ziel (hoger ik) zich meer en meer, krachtig kan ontvouwen en verbinden. Dit creëert een opening naar heelwording voor jezelf, via jou je omgeving en voor de aarde.

Door contact met je hoger zelf (je ziel) krijg je vanzelf meer levens zingeving, je gaat je minder afgescheiden voelen van het grote geheel, liefde en vreugde worden als vanzelf een natuurlijke staat.

SBF prijzen

Locatie Arnhem

Één sessie: prijs € 50,- en duurt ongeveer 40 minuten.  Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kunt u bellen: 0648974691

SBF 3 SESSIES TYPE 1

Locatie Arnhem

Verkenning
Verdieping
Verankering

Prijs € 120,-

SBF 3 SESSIES TYPE 2

Locatie Arnhem

1e sessie live sessie Verkenning
2e sessie Verdieping op afstand via Skype
3e sessie Verankering op afstand via Skype

Prijs € 100,-

Aielette Maris is al meer dan 30 jaar erkend en geregistreerd  lichaamsgeoriënteerd (psycho) therapeut (kijk ook op www.aielettemaris.nl) en integreert  op verzoek SBF als methode in haar  therapeutische werk.

De frequenties van de ziel en die van het lichaam zijn vaker wel dan niet verkeerd afgestemd. Men kan weerstand voelen tussen de twee of regelrecht conflict of dissociatie. Dit gebeurt door trauma’s in het leven, misbruik, leed en teleurstellingen. De ziel verlangt ernaar om ergens anders te zijn en het lichaam hobbelt verder zonder de kracht en volledige aanwezigheid van de ziel. Door middel van Soul Body Fusion® kun je ervaren dat de integratie van lichaam en ziel (hoger ik) zich meer en meer, krachtig kan ontvouwen en verbinden. Dit creëert een opening naar heelwording voor jezelf en via jou je omgeving. Door contact met je hoger zelf (je ziel) krijg je meer levens zingeving, je gaat je minder afgescheiden voelen van het grote geheel, liefde en vreugde worden als vanzelf een natuurlijke staat.

Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek voor healing en heelheid. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness. Aielette volgde bij haar de Teachersopleiding.

Aanmelden

SoulBodyFusion® is ontwikkeld èn copywrighted door www.JonetteCrowley.com, ook kun je een kijkje nemen op de websites: www.SoulBodyFusion.com of www.SoulBodyFusion.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.