Soul Body Fusion power

Kom oefenen of proeven. Open inschrijving!

Soul Body Fusion® is de basis voor het upgraden van alles in je leven!

Soul Body Fusion® samen doen

of met een hele groep verhoogt je frequentie je potentieel gemakkelijker, sneller. En zoals in het universum er is geen limiet aan de mogelijkheden tot groei.

Oefenen, Delen, Vragen en Antwoorden

Wanneer je in het Veld van Verbinding bent en Soul Body Fusion met iemand anders ervaart en toepast, merk dan dat je niet aan het “helen” bent, je “doet” niets. Wél kan je, door de connectie die je samen hebt in de intentie, de Herinnering laten Ontwaken van het diepste besef van “Heel-Zijn”. Dat is Soul Body Fusion in essentie.

Heerlijk om met elkaar in de energie van Verbinding te zijn, en ook fijn om het proces van SBF te praktiseren na een workshop of het lezen van het boek.

Mèt iedere bijeenkomst een oefening om de pijnappel klier te activeren èn een nieuwe meditatieve helende reis.

Wanneer er via jou een aanmelding binnenkomt voor een practitioners cursus (dit kan ook je eigen aanmelding zijn) kun je gratis naar één opvolg avond of ochtend komen.

Voor mijzelf geldt dat ik door elke dag de oefening van SBF te doen merk dat ik meer balans en kracht ervaar. Dat ik me rustiger voel terwijl ik het drukker heb en veel plezier heb in wat er op mijn pad komt. Een gezegde dat nu in mij opkomt is verander de wereld, begin bij jezelf’ 

Opvolg ochtenden of avond

Zie hier onder

PRIJZEN,
TIJD & LOCATIE

Prijs:€ 10,00 (inc. thee/koffie/koek)

Prijs voor Practitioners € 5,00

zaterdag ochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur

maandag avond van 19.30 uur tot 22.00 uur

Sperwerstraat 91, 6823 DL Arnhem.

AANMELD-
FORMULIER

zaterdag ochtend 4 augustus 2018
maandag avond 15 oktober 2018

Meditatie bijeenkomsten voor SoulBodyFusion® practitioners.

Jonette Crowley, gids en vinder van SBF, channelt een energetische groep die zij MARK heeft genoemd. De meditaties die zij channelt hebben altijd als doel af te stemmen naar hogere frequenties. SoulBodyFusion is een onderdeel of zo je wil het start punt van deze afstemming. Deze meditatie channels zijn gedeeltelijk, steeds de eerste van een serie, online te beluisteren www.centerforcreativeconciousness.com

Alle ervaringen tijdens geleide meditaties komen tot stand door het verhogen van de individuele vibratie frequentie. Een proces dat het slapende, multi-dimensionale DNA reactiveert. Het is het DNA dat de sleutel vormt tot wie je bent. Wie je bent geweest en hoe je fysieke structuur werkt en zich vormt – Het is via het gereactiveerde DNA waar de mogelijkheid ontstaat om te communiceren met het eigen hoger bewustzijn en de universele lichtwezens.

MARK (via Jonette Crowley) “You are not fixing humanity but remembering their oneness for them; and then you remember their oneness with them”. En ook “je belichaamt niet alleen je Hogere Zelf voor jezelf, maar creëert een kanaal en een opening voor anderen zodat ieder voor zichzelf kan ontdekken hoe hun Hogere Zelf te Zijn en te belichamen” MARK

Heb je interesse in dit soort meditatie bijeenkomsten?

Bij voldoende interesse zijn de kosten gezamenlijk te dragen.

Telefoon: Aielette 06-48974691

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.